Åpen søknad 

Er du på utkikk etter nye muligheter?   

Om Fast Solutions

Fast Solutions AS er et nytenkende og fremoverlent konsulent- og regnskapsbyrå som kontinuerlig arbeider med å tilrettelegge for digitalisering, effektivisering og standardisering til det beste for våre kunder og ansatte. I 2019 ble vi kåret til Årets Regnskapspartner av 24SevenOffice under årets CLOUDCAMP. Daglig leder og en av våre teamledere var i tillegg på scenen å fortalte om hvordan vi har lykkes med vår egen fastprismodell, samt hvordan vi jobber med automatisering av manuelle oppgaver og effektiv kundeoppdragelse. 

Fast Solutions AS består i dag av et team på ca 30 medarbeidere, med avdelinger lokalisert i Oslo, Kristiansand og Stavanger. I tillegg er vi er samlokalisert med datterselskapet vårt Ybin, som har medarbeidere fra flere land og 250 kunder fra hele Europa.

 Vi har for tiden stor pågang av kunder og er kontinuerlig på utkikk etter dyktige og fremoverlente mennesker til våre avdelinger.  

Har du et brennende engasjement for morgendgens regnskpsløsninger og ønsker å bli en del av et innovativt og prisvinnende selskap? Da ønsker vi gjerne å høre fra deg! 

Egenskaper

Vi ser etter deg som kommuniserer åpent og effektivt, og samarbeider godt med både kunder og kollegaer. Du er omstillingsdyktig, selvstendig og har høye krav til kvalitet i arbeid, samt god gjennomføringsevne. Du brenner for faget og ønsker en arbeidsplass som har fokus på nye løsninger, fleksibilitet, utvikling, og et godt sosialt og faglig sterkt miljø. 

Vi tilbyr

Fast Solutions AS er et nytenkende og proaktivt selskap med fokus på digitalisering og effektivisering. Hos oss får du arbeide med løsninger og systemer som gir færre manuelle operasjoner enn det som er vanlig i bransjen. Dette gir en mer spennende og effektiv måte å arbeide på. Du blir en del av et sterkt faglig miljø med bred kompetanse og erfaring, og får en arbeidsplass som tilrettelegger for et godt sosialt arbeidsmiljø med fokus på trivsel, faglig utvikling og kompetansedeling.

Ønsker du å bli en del av teamet vårt? 

Send oss din søknad til steffen@fastas.no 

Ønsker du å vite mer om Fast Solutions som arbeidsplass eller hvilke muligheter som ligger hos oss? Ta gjerne kontakt med daglig leder Steffen Thomassen, tlf. 98 26 42 31

Fast Solutions AS

Fast Solutions AS

Stillingstittel: Åpen søknad
Sted: Alle lokasjoner  
Frist:
Løpende
Varighet: Fast

Kontaktperson: Steffen Thomassen

Kontaktperson: Steffen Thomassen

Daglig Leder

Kristiansand

Tlf: 98 26 42 31
Mail
: steffen@fastas.no

Tlf: 02431
fast@fastas.no