API

Ta kontakt så hjelper vi deg med å samkjøre dine løsninger og sette opp nødvendige API’er.

Magento

Integrasjonen mot Magento gir kunder av 24SevenOffice en effektiv mulighet for å starte en nettbutikk. Integrasjonen legger til rette for en svært effektiv flyt; fra bestilling i nettbutikk – til bokføring og distribusjon.

Produkter opprettes direkte i nettbutikksystemet til Magento – og blir automatisk oppdatert i 24SevenOffice med pris, produktnavn og -nummer. Du kan effektivt foreta en førstegangsimport for å unngå å måtte opprette registrerte produkter manuelt.

Hvordan komme i gang?

Vi har flere partnere som tilbyr integrasjon mellom 24SevenOffice og Magento. Ta kontakt via knappen på denne siden, så finner vi ut hvilket alternativ som vil passe best for din bedrift

Nets

24SevenOffice er integrert mot Nets og alle banker i Norge. Dette betyr at du kan kjøre betalinger direkte fra regnskapssystemet og at alle inn- og utbetalinger automatisk blir matchet mot reskontro i 24SevenOffice. Bruk bankmodulen i 24SevenOffice og utnytt effektiv samhandling med din bankforbindelse.

Det er ikke lenger behov for å laste filer opp og ned i nettbanken din, verken i forhold til inn- eller utbetalinger. Utbetalinger foretas automatisk etter at du har godkjent dem i 24SevenOffice, og Innbetalinger hentes automatisk flere ganger om dagen, slik at du til enhver tid har oppdatert reskontro.

Hvordan komme i gang?

Nets er ferdig integrert mot 24SevenOffice. Ta kontakt via knappen på denne siden, så hjelper vi deg i gang.

Hva kan vi hjelpe deg med?