Vi tilbyr nå fakturasalg til våre kunder!

Hva er fakturasalg?

Fakturakjøp innebærer at du selger dine fakturaer for den fulle verdien. Provisjonen du betaler dekker administrasjon, risikoovertakelse og finansiering. Fordringen forsvinner ut av din balanse og du oppnår dermed høyere likviditet og bedre nøkkeltall.

Fakturakjøp betyr at du slipper å administrere fakturaene og unngår risikoen for ikke å få betalt. Vi kan tilby fakturakjøp i hele det nordiske markedet, og kan administrere dine eksportfakturaer over hele verden.

Få penger/likviditet når du trenger det!

Bygg bedriften mens du vokser,

 

Så enkelt som 1-2-3:
1.Ta kontakt
2. Vi legger opp løsningen for deg
3. Du er i gang

Hvordan fungerer fakturasalg?

Du får pengene innen 24 timer og øker raskt selskapets likviditet, i tillegg slipper du administrativt arbeid og blir kvitt hele kredittrisikoen. Enklere blir det ikke.

Du trenger ikke å bekymre deg for kunder som ikke gjør opp for seg. Kredittrisikoen overdras til Collector Bank, du unngår tap på kundefordringer og slipper å bruke tid på oppfølging av ubetalte fakturaer. Fakturaen kjøpes dermed uten regress – i motsetning til tradisjonell factoring, hvor du får et lån på fakturaen, men der banken ikke overtar kredittrisikoen.

Solgte fakturaer blir automatisk bokført og matchet mot reskontro, hvilket gir deg fortløpende oversikt i sanntid, inne i 24SevenOffice. Ergo, du bruker mindre tid på bokføring og oppfølging.

Du velger selv hvilke fakturaer du vil selge. Likviditeten kan tilpasses sesongsvingninger eller økt salg – og behov for mer arbeidskapital

Hva sier våre partnere om fakturasalg?

– Både vi og kundene våre er storfornøyde med fakturasalg. Løsningen er veldig enkel å ta i bruk og hele salgsprosessen er automatisert. Idet en ordre blir fakturert får vi tilbakemelding om salget har gått igjennom, deretter bokføres det automatisk, og pengene kommer på konto allerede neste dag. Vi trenger ikke lenger å bruke tid på kontroll av mellomregninger, avstemming mot factoring-selskapene og annet manuelt arbeid. Mindre tid på manuelt arbeid og innkreving av fordringer gir mer tid til nyttige oppgaver kunden setter pris på. Bedre likviditet, ingen tap på fordring og slutt med manuelt arbeid.

FAST Solutions iler til for å hjelpe deg!

1.

Velg Fakturasalg på ønsket faktura, rett fra fakturasystemet.

2.

Du får pengene på konto stort sett samme dag. Grønt betyr utbetalt til deg.

– Uten fakturasalg hadde vi vært nødt til å halvere produksjonen

La oss hjelpe deg å bli det beste du kan bli!

Fyll ut skjemaet, så har du tatt første steg mot en bedre hverdag.