PC kasse

Kasse – våre løsninger for butikk, alltid noe som passer deg!

Det er mange behov der ute, og vi har ulike løsninger som passer innen de fleste bransjer. Eksempelvis: Pckasse som er en løsningen for deg som ønsker et stabilt og brukervennlig kasse- og butikkdatasystem. Pckasse er bygget fra grunnen for å gi DEG en best mulig opplevelse, og blir kontinuerlig oppdatert i dialog med mange av systemets fornøyde kunder.

La oss hjelpe deg å finne riktig kasse-løsning!

Vi har løsningene du trenger.

«Hvorfor velge mellom nettbasert og lokalt installert kassesystem, når FAST Solutions fikser begge deler»

Med FAST Solutions sine lettlærte butikkdatasystemer kan du jobbe fra hvor du vil og på ulike enheter samtidig som hele systemet virker sømløst sammen. Det nettbaserte administrasjonssystemet er tilgjengelig både fra kassen og via vår skytjenester

Plattform

Produktene er utviklet for .NET 2.0 eller høyere fra Microsoft. De fungerer på alle Windows versjoner som støtter .NET 2.0. Android produktene krever Android 3.2 eller høyere.

Database

Programmene baserer seg på Microsoft SQL og fungerer på alle versjoner fra 2000 og oppover.

Kvitteringsskriver, etikettskriver, touchskjerm

Det benyttes utelukkende windowskomponenter, slik at all hardware som har driver for Windows kan brukes. Dette betyr at du kan bruke så og si alle kvitteringsskrivere, etikettskrivere og touchskjermer (minimum oppløsning 1024*768).

Display og vekt

For å kommunisere med kundedisplay og vekt benyttes serielle porter. Det betyr at kundedisplayet må være serielt eller ha en emulator til seriell dersom det er et USB display.

Kundeskjerm

Pckasse støtter en ekstra skjerm som er vendt mot kunden som da viser varene man kjøper, samt bilder eller video.

Signaturplater

Pckasse støtter SignoTec signaturplater

Bankterminal

Vi kan kommunisere med alle bankterminaler som støtter SOFIE 7.x protokollen fra Nets. Disse kommuniserer med ECR kabel serielt eller med USB kabel. I tillegg støtter vi DLL’ene fra Nets, Point og Samport, slik at man kan kjøre kommunikasjon til/fra Nets (BBS) ved hjelp av kassen sin internett-tilkobling

Hva kan vi hjelpe deg med?