Kassesystemer

PCKasse – vår løsning for butikk

Pckasse er løsningen for deg som ønsker et stabilt og brukervennlig kasse- og butikkdatasystem. Pckasse er bygget fra grunnen for å gi DEG en best mulig opplevelse, og blir kontinuerlig oppdatert i dialog med mange av systemets fornøyde kunder.

Vi har løsningene du trenger.

Med FAST Solutions sitt lettlærte butikkdatasystem kan du jobbe fra hvor du vil og på ulike enheter samtidig som hele systemet virker sømløst sammen. Det nettbaserte administrasjonssystemet er tilgjengelig både fra kassen og via vår skytjeneste.

Plattform

Produktene er utviklet for .NET 2.0 eller høyere fra Microsoft. De fungerer på alle Windows versjoner som støtter .NET 2.0. Android produktene krever Android 3.2 eller høyere.

Database

Programmene baserer seg på Microsoft SQL og fungerer på alle versjoner fra 2000 og oppover.

Kvitteringsskriver, etikettskriver, touchskjerm

Det benyttes utelukkende windowskomponenter, slik at all hardware som har driver for Windows kan brukes. Dette betyr at du kan bruke så og si alle kvitteringsskrivere, etikettskrivere og touchskjermer (minimum oppløsning 1024*768).

Display og vekt

For å kommunisere med kundedisplay og vekt benyttes serielle porter. Det betyr at kundedisplayet må være serielt eller ha en emulator til seriell dersom det er et USB display.

Kundeskjerm

Pckasse støtter en ekstra skjerm som er vendt mot kunden som da viser varene man kjøper, samt bilder eller video.

Signaturplater

Pckasse støtter SignoTec signaturplater

Bankterminal

Vi kan kommunisere med alle bankterminaler som støtter SOFIE 7.x protokollen fra Nets. Disse kommuniserer med ECR kabel serielt eller med USB kabel. I tillegg støtter vi DLL’ene fra Nets, Point og Samport, slik at man kan kjøre kommunikasjon til/fra Nets (BBS) ved hjelp av kassen sin internett-tilkobling

Smarte skytjenester

Skytjenesten vil gjøre ditt arbeid mye enklere. Den gir deg muligheten til å administrere kasse, vareregister, nettside og nettbutikk fra hvor du vil. Egen innlogging for regnskapsfører og integrering med regnskapsprogram sparer tid for bedriften. Sikkerhetskopier ved backup lagres i nettskyen, og hvis noe skjer med din kasse kan vi opprette datafiler fra din sikkerhetskopi. Kassesystemene utvikles kontinuerlig for å alltid ligge langt fremme med den nyeste teknologien og de nyeste funksjonene. Oppdateringene skjer automatisk via nettet, direkte til ditt kassesystem. Enkelt og smidig!

Hva kan vi hjelpe deg med?