Gründer og Landhandel – Vi er med, der det skjer!

Tone Kiledal Svaland hadde aldri drevet butikk før hun startet Stasjonen Landhandel i den gamle Hægeland stasjon. – Jeg trengte noen som kunne se helheten, og den hjelpen fikk jeg av Fast Solutions, sier gründeren.

– Det er enormt mye å settee seg inn i når man er gründer. Det er en jungel av tilbydere der ute, og noen hadde gode kassaløsninger mens andre var flinke på regnskap. Men jeg satt alltid igjen med følelsen av at jeg enten ble tilbudt mer enn jeg trengte, eller at det var noe som manglet, sier hun.
Stasjonen på Kile var tidligere et naturlig stoppested for folk på vei gjennom Setesdal. I juni startet Tone opp Stasjonen Landhandel for å igjen skape liv og røre i den verneverdige stasjonsbygningen.

Gründer, Tone Kiledal Svaland foran de nyoppussede lokalene: Stasjonen på Kile

En lettelse å få hjelp

– Jeg har aldri drevet butikk før, og oppdaget raskt at det var mye jeg måtte ta stilling til rundt markedsføring, innkjøp, regnskap, betaling og andre driftsløsninger. Etterhvert ble det så mye at det nesten ikke ble tid till å planlegge selve butikken, innrømmer hun.
Da hun kom i kontakt med Fast Solutions, ble hun møtt med faglig og menneskelig forståelse, og skjønte at de hadde både kunnskapen og evnen til å ta ansvar for det hun trengte.

– Det var en lettelse å få hjelp fra dem. De så helheten, og jeg er imponert over servicen de har vist en liten oppstartbedrift med lite budsjett.
Hun forteller at Fast Solutions har funnet akkurat de driftsløsningene hun trenger, verken mer eller mindre, og at det føles trygt å ha dem i ryggen.

– Det var viktig å finne noen jeg kunne stole på. Nå er det kun de jeg forholder meg til, enten det er noe med betalingsløsningene, regnskapet eller noe annet jeg lurer på. Dermed får jeg tid til å konsentrere meg om det jeg vil – nemlig å lage en best mulig butikk og kafé, avslutter Tone Kildedal Svaland.

Tone inviterer til nystekte lapper, og kaffe. Hva med en is til barna?

 “Skjønte at de hadde kunnskapen og evnen til å ta ansvar for det jeg trengte”

– TONE KILEDAL SVALAND

Tlf: 02431
fast@fastas.no