Logistikk

Hvilke varer er hvor, og hvordan sender vi nasjonalt og internasjonalt?

Om man har en liten butikk, eller en stor bedrift med flere kasser, lagre og nettbutikk. Er behovet det samme. Hvordan kan vi enkelt se hvilke varer vi får inn på hvilket lager, når vi selger en vare i kassa, så skal det trekkes vekk fra totalen. Slik at vi unngår at det står at vi har varer på lager i nettbutikken, når vi ikke har det osv.
Dette er komplekse løsninger, som krever kunnskap å sette opp riktig. Vi har «gått løypa» før, og har flere gode løsninger vi kan sette opp for deg, sammen med de største aktørene innen de ulike bransjene.

La oss hjelpe deg med å gjøre vare-oversikt og utsending av varer så automatisk som mulig.

Her er det utrolig mye å spare for din bedrift, både av tid og penger. Full kontroll, mindre svinn, enklere varetelling og raskere levering av varer.
Dette er punkter som avgjør om man lykkes, eller ikke i en tøff konkurranse situasjon.

Pass på at din bedrift ligger noen «heste-hoder» foran konkurrentene!

Vi har løsningene du trenger.

Vi samarbeider med de største aktørene i bransjen, og kan sette opp sømløse tjenester mot blant annet Bring , Postnord og andre transportører. Automatiske sendingslapper fra nettbutikk og ut til Logistra/Cargonizer.
La oss sette opp en løsning for deg, 
som går mest mulig automatisk, slik at du kan konsentrere deg om det viktigste i din bedrift, salget!

Logistra Cargonizer

Transportadministrasjon på en fleksibel, rimelig og brukervennlig måte. Nå kan du sende EDI, skrive ut fraktbrev, transportetiketter og beregne fraktpriser uavhengig av hvor du er. Alt ligger i nettskyen, ingen installasjon eller oppdateringer er nødvendige.
Alt klart for fremtiden!

Kostnadseffektiv

Ingen installering av programmer eller skrivere. Ingen reinstallasjoner eller oppgraderinger. Ingen utgifter til opplæring eller konsulenttjenester..

Tilgjengelig

Med Cargonizer kan du registrere sendinger og produsere etiketter på tvers av firma. Du kan gi tilgang til skrivere og sendinger med dine samarbeidspartnere over Internett.

Gjennomtenkt

Logistra sin kompetanse og lange erfaring innen transport-IT gjenspeiles i hele løsningen. Dette opplever du allerede etter første sending.

Vi har logistikk-løsningene din bedrift trenger. Ta kontakt i dag!