Nettbutikk

Komplett nøkkelferdig nettbutikk

Vi gir deg en moderne nettbutikk fylt med funksjonalitet og brukervennlighet. Du slipper å tenke på betalingsløsning, regnskap og frakt, dette er allerede ferdig integrert.

Responsivt design

Stadig flere benytter mobil og nettbrett både for å fullføre kjøp, samt sanke informasjon før kjøpet. Alle våre designs er derfor responsive og tilpasset bruk på både mobiltelefon, nettbrett og desktop.

Betalingsløsninger inkludert

Nettbutikken leveres med en kraftig, men intuitiv betalingsløsning for faktura, delbetaling og kredittkort. Det er ingen ekstra månedskostnad eller etableringsgebyr.

Søkemotoroptimalisering

Våre løsninger er søkemotoroptimalisert (SEO) slik at en kan maksimere organisk trafikk fra søkemotorer som Google og Bing. Løsningen genererer også automatisk sitemaps som kan brukes hos søkemotorene for å gjøre dem klar over hvor ditt innhold er.

Selg i andre kanaler

En av styrkene til Fast Solutions er alle salgskanalene butikken din kan kobles til og benytte. Her er et utvalg kanaler som er tilgjengelig: Kelkoo, Prisjakt, Finn.no, Google Shopping, Komplett Marketplace, Schibsted, Prisguide ++

REFERANSER

Allerede i første møte med Fast Solutions viste de stor forståelse for vår situasjon, og de kom med gode løsninger til forenkling og forbedring av driften. skal vi også i gang med å samle og automatisere de andre plattformene i selskapene, og det gleder vi oss til.

John Iversen

Daglig leder, A-Salong AS/ID Hair AS

Hva kan vi hjelpe deg med?