Økonomisjef for hire

FORRETNINGSUTVIKLING

Ønsker du oppstartshjelp til nytt firma? Eller kanskje bedriften skal gjennom en omstilling? Vi har solid økonomisk kompetanse, og ikke minst erfaring fra mange bedrifter i omstilling. Vi kan bidra med teamutvikling, planer, bemanningsløsninger, effektivisering og omstilling.

LEDERSTØTTE

Vårt mål er å forenkle hverdagen din som leder – det gjør vi best ved å være til stede der du er. Vi ønsker å bidra til utvikling sammen med deg. Vi ser det som en selvfølge å tilegne oss kunnskap om din bedrift/ bransje og hjelpe deg som leder til å lykkes.

REGNSKAP

Vi sørger for at både du som leder og regnskapet ditt er løpende oppdatert. Vi kan bidra med fakturering, rapportering, avstemming, terminoppgaver og annen rapportering til det offentlige. Ved regnskapsårets slutt er det mye som skal på plass. Vi i Økonomisjef til leie hjelper deg med fullstendig årsoppgjør.

PERSONAL

Med en av våre økonomisjefer kan du enkelt frigjøre tid og ressurser med å sette bort slikt som timeregistrering, lønn, og dine ansatte må gjerne spørre oss direkte om lønn, feriepenger, skatt. Rådgiver personalarbeid og HR funksjon.

STYREARBEID

Vi har lederkompetansen som trengs for å kunne fungere som utviklingspartner, enten det er gjennom bistand til styret eller som støtte til styreleder. Vi har erfaring fra arbeid med visjoner og strategier hos flere typer virksomheter.

SKREDDERSØM

Vi kan gjøre alt, eller vi kan gjøre litt. Du bestemmer. Vi har fleksible systemer og bemanningsløsninger som vi tilpasser ditt behov. Om du ønsker kan du selv være tilkoblet våre systemer og bidra med det du ønsker.

Hva kan vi hjelpe deg med?