OM OSS

Vi er gaselle-bedrift i 2018!

Fast Solutions er en løsnings-kjede hvor drivkraften er å forenkle din hverdag!
Vi skreddersyr våre leveranser for å gi deg markedets beste løsninger.

Selskapet ble stiftet i 2013 av mennesker med god og lang erfaring fra regnskaps- og revisjonsbransjen. Målet vårt er hele tiden å søke digitalisering, effektivisering og standardisering til det beste for våre kunder.
Med moderne systemer, dyktige ansatte og spisset kompetanse skal kunder merke at vi er der for å hjelpe og tilrettelegge for en bedre hverdag med bedre oversikt, større tilgjengelighet og raskere rapportering og beslutningsgrunnlag.

Vi har gjennom årene knyttet til oss flere medarbeidere med ulike fagfelt, og samarbeidspartnere som sikrer deg riktig kompetanse, for å kunne finne de beste helhetsløsningene for deg og din bedrift.

La oss hjelpe deg å bli det beste du kan bli!

I tillegg til det ordinære tjenestespekteret til en regnskapsbedrift, har vi kompetanse rettet mot internasjonale selskaper som etablerer seg i Norge. Gjennom en internasjonal stab med gode språkkunnskaper, tilbyr Fast Solutions skreddersydde tjenester til utenlandske bedrifter og konsern med virksomhet i Norge.
Vi legger stor vekt på å utvikle metoder basert på «best practices» slik at vi jobber så effektivt som mulig.
Fast Solutions har kontorer i Oslo, Kristiansand, Stavanger og Internasjonalt.

Ta gjerne kontakt med oss på Tlf 02431, send mail til fast@fastas.no eller chat med oss på denne siden dersom du er nysgjerrig på våre tjenester eller har andre spørsmål.

///

Våre Verdier

POSITIVE /

Se muligheter og ikke begrensninger, fremsnakke, direkte tale, oppmuntre, humør.

NYSKAPENDE /

Mot, oppdaterte, ”utenfor-boksen”, ikke-byråkratisk.

RAUSE /

Gi, dele, tåle

Vi er ca. 42 ansatte som har lang fartstid både fra regnskaps- og revisjonsbransjen. Det som kjennetegner oss mest er at vi de siste 10-15 årene har jobbet med webbaserte løsninger for å forenkle regnskapsarbeidet.


///

Vi forenkler hverdagen ///