Pakkeløsninger

Vi vet at det er veldig mange fagfelt som skal jobbe sammen, for å kunne få din bedrift til å fungere mest mulig sømløst på tvers av programmer, hardware, kasser, nettbutikk, regnskap og løsninger.

For å gjøre det enklere for deg, har vi satt opp forskjellige pakker som er «skreddersydd» mot ulike bransjer og størrelser. Med utgangspunkt i gode maler, kan vi videre skreddersy «finessene» mot din bedrift, og du får en en meget god løsning, som tar vekk hverdagsproblematikk og får opp effektiviteten.

For å gjøre det enklest mulig for deg, har vi forskjellige pakke-løsninger, slik at det blir enkelt, oversiktiglig og kostnadseffektivt for deg å bruke oss, enklere blir det ikke!

Vi har løsningene du trenger.

Gjennom samarbeid med de største aktørene i bransjen, god kunnskap internt og gjennom felles satsninger med de aktørene som er «lengst frem i skoa». Er vi stolte av å kunne tilby deg løsninger som mange ikke kjenner til ennå. Løsningene er utprøvd internt og eksternt med eksisterende kunder.
Kunnskap,  erfaring og sikkerhet, er gode utgangspunkt for at din bedrift skal kunne blomstre i best mulig jord, her hos oss.

IT support

Vi tilbyr deg hjelpe der du er, og når du har behov for det. Klientsupport tar ansvar for at bedriftens PC-er og nettbrett til enhver tid fungerer og er oppdatert.
Vi tilbyr deg sikkert IT-drift  og en Effektiv arbeidsplass.

 

Ta kontakt i dag, så setter vi opp den support løsningen som er best for deg og din bedrift.

Hardware

Hvordan vet du hvilket utstyr som passers best til deg og din bedrift? Det er et overveldende antall produkter å velge mellom der ute. 
Vi har kompetanse på utstyr og har avtaler med de største produsentene, tjenestetilbyderene og merkene. 
La oss hjelpe deg å finne riktig utstyr til den jobben du skal gjøre. Med riktig ustyr, oppsett og gjennomgang, vil du spare penger og øke effektiviteten. Ta kontakt i dag!

Software

Selv om man har riktig PC og utstyr, så kommer man ikke langt uten programvare.
Det er om mulig ennå flere muligheter innen programmer og løsninger enn det er i hardware utvalget. 
Ikke fortvil, vi hjelper deg med å finne riktige løsninger for internkommunikasjon, eksternkommunikasjon, Officepakker, spesialprogrammer og regnskapsprogrammer.
Ta kontakt i dag, så har du gjort alt du trenger å gjøre!

Skytjenester

Skal man jobbe effektivt sammen eller alene i dag, anbefaler vi gode skybaserte tjenester. 

Effektiviser teamarbeid, beskytt firmaets data og ansattes identitet i én moderne sikkerhets – og produktivitetspakke.

La oss hjelpe deg å sette opp din bedrift på best mulig måte, med Officepakke, mail, nettløsninger, ticketløsninger, support m.m.

Hva kan vi hjelpe deg med?