Referanser

Noen av våre gode referansekunder

FAST kom inn som en god redning

Stian Petterson foran lageret til Way Nor. Way Nor gikk fra å være grossist til å åpne fire nye butikker på kort tid, og trengte dermed bedre oversikt og kontroll over regnskapet. –FAST Solutions hjalp oss med å sette ting i system, og har gjort en uvurderlig jobb på...

Det er viktig med god kontroll

Pegasus Industrier, her representert av partnere Egil Haaland, Morten Jurs, Atle Korsmo og Stein Hansen. Gjennom tett samarbeid med FAST Solutions har investeringsselskapet Pegasus Industrier sikret seg en heldigitalisert regnskapsplattform. - Digitalisering av...

Kunder sparer tid med helautomatiske lagerløsninger

360 Logistics er FAST Solutions nye samarbeidspartner på logistikk og lager. Driver du nettbutikk så trenger du kun å ha varer å selge, så tar 360 Logistics og FAST Solutions seg av resten. – Vi samarbeider med FAST om å tilby heldigitale løsninger som sparer kundene...

«Vi har brukt Fast Accounting i siden de ble etablert og er kjempefornøyde! Vi sparer tid og penger på regnskap, vi har ett supert samarbeid med de og arbeidsdeling mellom oss og regnskapsfører fungerer perfekt. Vi ser på Fast Accounting som vårt økonomikontor og bindeledd mellom oss og revisor. Fast Accounting er det beste regnskapsbyrået vi noensinne har hatt og kan anbefale de på det sterkeste!»

——–

Tom Beckman 
Daglig leder
Beckman Automation AS, Beckman Systemer AS, Solfjeld Elektroservice AS, Ichiban Holding AS

www.beckman.no

«Med Fast Accounting holdes regnskapet oppdatert med gode elektroniske løsninger. Deres rapporter gir oss full kontroll over selskapets stilling til avtalt tid.»

——–

Eivind Kjellman Opedal 
Daglig leder

Prosjektmester AS

www.prosjektmester.no

«Flere selskap i vår gruppe har benyttet 24sevenoffice gjennom en årrekke som ett omsluttende web-basert system. Opp igjennom årene har vi både hatt egne ansatte som har ført regnskap samt benyttet ulike eksterne selskap. Etter omlegging til Fast Accounting for ca 1,5 år siden, har vi som gruppe hentet ut store besparelser. Den tverrfaglige kompetansen Fast Accounting representerer samt inngående kunnskap om 24sevenoffice er svært verdifull for vår daglige drift. Fast Accounting er pådriver for å få de daglige oppgavene unna og følgelig får vi oppdaterte rapporter vi kan stole på, til rett tid. Det er viktig både for eiere, drivere og selskapenes samarbeidspartnere. Vi kan trygt gi vår anbefaling på at Fast Accounting leverer!»

——–

Jon Refsnes
Medeier og styremedlem

Safeclean AS

www.safeclean.no

«Etter at vi byttet til Fast sparer vi mye tid pr uke grunnet gode elektroniske løsninger. Fast har forenklet hverdagen vår med sine gode og smarte løsninger.»

——–

Lasse Strand
Daglig leder

NewConnection AS

www.newconnection.no

«Fast Accounting er en god ekstern samarbeidspartner for vår lønnsavdeling. Samarbeidet er godt og vår kontaktperson hos Fast Accounting er alltid rask til å respondere og er løsningsorientert. De har vært med oss fra starten i 2014 da vi var 3 ansatte, nå høst 2016 er vi 15 varehus og ca. 230 ansatte.»

——–

Thomas F. Erlandsen
Daglig leder

Rusta AS

www.rusta.no

«Det var for oss et naturlig valg å velge Fast Accounting som regnskapsfører, da de satser på innovative løsninger, i likhet med vårt firma.
Nå bruker vi mindre tid på økonomisk administrasjon, og kan dermed konsentrere oss om det vi skal gjøre.
Fast Accounting har rask responstid og er løsningsorienterte og fleksible ovenfor meg som kunde. Fast Accounting har gjort vår hverdag lettere.»

——–

Tam Nguyen
Daglig leder

Q-Light AS

www.qlight.no

«FAST Solutions leverer webbaserte regnskapstjenester til avtalt pris som gir deg full kontroll over bedriftens økonomi når og hvor du vil ha det.»