Referanser

Noen få av våre kunder

“Vi har brukt Fast Solutions i siden de ble etablert og er kjempefornøyde! Vi sparer tid og penger på regnskap, vi har ett supert samarbeid med de og arbeidsdeling mellom oss og regnskapsfører fungerer perfekt. Vi ser på Fast Solutions som vårt økonomikontor og bindeledd mellom oss og revisor. Fast Solutions er det beste regnskapsbyrået vi noensinne har hatt og kan anbefale de på det sterkeste!”

——–

Tom Beckman 
Daglig leder
Beckman Automation AS, Beckman Systemer AS, Solfjeld Elektroservice AS, Ichiban Holding AS

www.beckman.no

“Med Fast Solutions holdes regnskapet oppdatert med gode elektroniske løsninger. Deres rapporter gir oss full kontroll over selskapets stilling til avtalt tid.”

——–

Eivind Kjellman Opedal 
Daglig leder

Prosjektmester AS

www.prosjektmester.no

“Flere selskap i vår gruppe har benyttet 24sevenoffice gjennom en årrekke som ett omsluttende web-basert system. Opp igjennom årene har vi både hatt egne ansatte som har ført regnskap samt benyttet ulike eksterne selskap. Etter omlegging til Fast Solutions for ca 1,5 år siden, har vi som gruppe hentet ut store besparelser. Den tverrfaglige kompetansen Fast Solutions representerer samt inngående kunnskap om 24sevenoffice er svært verdifull for vår daglige drift. Fast Solutions er pådriver for å få de daglige oppgavene unna og følgelig får vi oppdaterte rapporter vi kan stole på, til rett tid. Det er viktig både for eiere, drivere og selskapenes samarbeidspartnere. Vi kan trygt gi vår anbefaling på at Fast Solutions leverer!”

——–

Jon Refsnes
Medeier og styremedlem

Safeclean AS

www.safeclean.no

“Etter at vi byttet til Fast sparer vi mye tid pr uke grunnet gode elektroniske løsninger. Fast har forenklet hverdagen vår med sine gode og smarte løsninger.”

——–

Lasse Strand
Daglig leder

NewConnection AS

www.newconnection.no

“Fast Solutions er en god ekstern samarbeidspartner for vår lønnsavdeling. Samarbeidet er godt og vår kontaktperson hos Fast Solutions er alltid rask til å respondere og er løsningsorientert. De har vært med oss fra starten i 2014 da vi var 3 ansatte, nå er vi 32 varehus og over 500 ansatte.”

——–

Erlend Kramer
Daglig leder

Rusta AS

www.rusta.no

Tlf: 02431
fast@fastas.no