Reiseregning

Reiseregninger:

Etter å ha vært på reise, eller i hyggelig lag med alle sine medarbeidere. Er det ikke alltid like hyggelig å komme hjem og sette seg ned med en bunke kvitteringer for å lage reiseregninger.

Det har vi gjort noe med, vi hjelper deg med å sette opp gode systemer, med automatikk inn mot regnskap osv.

Ta bilde av kvitteringen med mobilen, trykk på send, og kvitteringen legger seg automatisk inn på riktig plass i regnskapet med moms og det hele. 

Enklere blir det ikke.
Så dra på tur, ta med kunder og kollegaer på hyggelige sammenkomster. Vi hjelper deg med reiseregningene.

Håndtering av utgifter: 
Det er et prinsipp at all bruk av TravelText skal kunne gjøres med hva som helst fra hvor som helst – for så vel bruker som attestant og regnskapsfører. Vår SMS løsning for registrering av utgifter gjør systemet tilgjengelig også når man er utenfor internettdekning. For den reisende er TravelText en revolusjon, der vår patentsøkte metode sørger for at selve registreringen er unnagjort på noen få sekunder – i stedet for minutter, slik det er på tradisjonelle Web- og Appbaserte løsninger.

Alt handler om automatisering

Det er tid for å spare tid. Én gjennomsnittlig reiseregning koster 1000 kroner – med all tid som er medgått. Foruten vår unike registreringsmetode er løsningen tilrettelagt på en slik måte at systemet håndterer minst 80% av jobben for deg. Vi våger derfor påstanden: Uansett hvilket system du bruker i dag, vil vi sørge for at dere får det unnagjort minst 5 ganger raskere!

Hva kan vi hjelpe deg med?