Søk stilling

Regnskapskonsulent – Oslo

Om Fast Solutions 

Fast Solutions AS er et nytenkende og fremoverlent konsulent- og regnskapsbyrå som kontinuerlig arbeider med å tilrettelegge for digitalisering, effektivisering og standardisering til det beste for våre kunder og ansatte. I 2019 ble vi kåret til Årets Regnskapspartner av 24SevenOffice under årets CLOUDCAMP. Daglig leder og en av våre teamledere var i tillegg på scenen og fortalte om hvordan vi har lykkes med vår egen fastprismodell, samt hvordan vi jobber med automatisering av manuelle oppgaver og effektiv kundeoppdragelse. 

 

Fast Solutions AS består i dag av et team på ca 30 medarbeidere, med avdelinger lokalisert i Oslo, Kristiansand og Stavanger. I Oslo er vi i tillegg samlokalisert med vårt datterselskap Ybin AS, som har medarbeidere fra flere land og over 250 kunder fra hele Europa

 

Vi har for tiden stor pågang av kunder og utvider vår avdeling i Oslo med en ny stilling. 

Vi søker dermed Regnskapskonsulent til vårt kontor i Oslo. 

Er du en fremoverlent og dyktig regnskapsfører med økonomisk utdannelse, og ønsker å bli en del av et innovativt og prisvinnende selskap? Da ønsker vi gjerne å høre fra deg! 

 

Arbeidsoppgaver

 Som regnskapskonsulent består arbeidsoppgavene hovedsaklig i å håndtere lønn, regnskap og årsoppgjør for egen kundeportefølje, samt være en rådgiver for kundene under arbeidsoppgaver. 

Kvalifikasjoner 

Vi ser etter deg som har økonomisk utdannelse og gjerne arbeidserfaring innen regnskapsføring/som regnskapskonsulent. Du har god økonomisk forståelse.  

Egenskaper

Vi søker deg som kommuniserer effektivt og samarbeider godt med både kunder og kollegaer. Du er omstillingsdyktig, selvstendig og har høye krav til kvalitet i arbeid, samt god gjennomføringsevne. Du brenner for faget og ønsker en arbeidsplass som har fokus på nye løsninger, fleksibilitet, utvikling, og et godt sosialt og faglig sterkt miljø.  

Vi tilbyr

 Fast Solutions AS er et nytenkende og proaktivt selskap med fokus på digitalisering og effektivisering. Hos oss får du arbeide med løsninger og systemer som gir færre manuelle operasjoner enn det som er vanlig i bransjen. Dette gir en mer spennende og effektiv måte å arbeide på. Du blir en del av et sterkt faglig miljø med bred kompetanse og erfaring, og får en arbeidsplass som tilrettelegger for et godt sosialt arbeidsmiljø med fokus på trivsel, faglig utvikling og kompetansedeling.

 

Kontoret vårt ligger sentralt i Oslo sentrum, og vi har selvsagt konkurransedyktige betingelser, samt gode helseforsikringer og pensjonsavtaler. 

Er du den vi søker etter?  

Send oss din søknad via stillingsannonsen på finn.no: 
https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=165922807 

Ønsker du å vite mer om stillingen så ta gjerne kontakt med daglig leder Steffen Thomassen, tlf. 98 26 42 31

 

Fast Solutions AS

Fast Solutions AS

Stillingstittel: Regnskapskonsulent
Sted: Oslo 
Frist: 
Snarest
Varighet: Fast

Kontaktperson: Steffen Thomassen

Kontaktperson: Steffen Thomassen

Daglig Leder

Kristiansand

Tlf: 98 26 42 31
Mail
: steffen@fastas.no

Tlf: 02431
fast@fastas.no