Visma

– Alt i ett forretningssystem

Regnskap og fakturering for små bedrifter

Sett regnskapet på autopilot. Spar tid og jobb mer effektivt med Visma eAccounting

Automatisert regnskap

Visma eAccounting er laget for å unngå manuelle prosesser. Systemet er fullt av automatiserte løsninger, som kvitteringstolk og bankintegrasjon, som gjør det enkelt for deg å ha full kontroll på regnskapet.

Enkel og smart fakturering

Fakturering skal først og fremst være enkelt. Med fakturering og regnskap sømløst i ett system får du raskere betaling med en profesjonell faktura. Vi støtter alle formater og du ser enkelt salgshistorikk og rapporter.

En løsning som tilpasses dine behov

Uansett hvilken bransje du er i kan programmet tilpasses med flere moduler. I tillegg til standardfunksjoner som regnskap, fakturering, lønn og mva kan du også koble på blant annet timeregistrering, årsoppgjør og nettbutikk.

Gratis hjelp – når det trengs

Hjelpen er aldri langt unna. Vi har gratis support på chat, telefon og epost. Som kunde får du også tilgang på gratis kurs og chat med regnskapsfører. Du kan også titte i vårt Community som er fullt av guider, artikler og kontakt med fagpersoner.

Bankintegrasjon

Manuell bankavstemming kan være tidkrevende. Med komplett bankintegrasjon går alle transaksjoner fra nettbank automatisk inn i Visma eAccounting, og du sparer tid.

Elektronisk fakturering

Ved å sende elektronisk faktura er du helt sikker på at fakturaen kommer frem. Dermed får du bedre oversikt og kontroll, og ikke minst – raskere betalt.

Tolker kvitteringene dine

Visma Scanner-appen laster opp dine kvitteringer og tolker innholdet automatisk. Når bilaget skal bokføres ligger all informasjon på riktig sted.

Automatiske konteringsforslag

La Visma eAccounting tenke for deg! Få automatiske konteringsforslag på fakturaer og banktransaksjoner. Slik fører du raskt og enkelt et korrekt regnskap

Kontakt oss for en demo på 02431

Hva kan vi hjelpe deg med?